Prva promocija diploma u Orahovici održana je ovog ponedjeljka u Centru za edukaciju Gradskog društva CK Osijek na Merkuru u Orahovici. Novi magistri fizioterapije, njih 43, primili su u ponedjeljak diplome Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Orahovica, koje su im uručili promotori svečanosti, dekan fakulteta Aleksandar Včev i prodekani Ivan Miloloža i Branko Dmitrović.

Čestitajući prvoj generaciji studenata, dekan Včev je rekao kako je ovo povijesni trenutak za Orahovicu, zahvalivši se svima onima koji u Orahovici podupiru rad Fakulteta. Naglasio je Včev kako veliku podršku Fakultet ima i od Opće županijske bolnice Našice te Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Čestitao je potom dekan prvoj generaciji magistara i prvostupnika na polučenom uspjehu poželjevši ima puno sreće u nastavku života. U ime studenata zahvale su uputili Meri Reili i magistra Marlena Brstilo - Čičković. Svečanost, na kojoj je u ime Grad Orahovice nazočila i gradonačelnica Ana- Marija Petin, poslužila je i za podjelu zahvalnica svima onima koji su doprinijeli da Fakultet u Orahovici tako uspješno radi. Zahvalnice su primili Grad Orahovica, GD CK Osijek, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije i Opća županijska bolnica Našice, te fizičke osobe Ana - Marija Petin, Marlena Brstilo Čičković, Darko Žužak, Marko Đukić, Denis Čosić, Josip Nemec, Hrvoje Šimić, Igor Fazekaš, Ivica Fotez i Savo Jovanović.

"Čestitam ovim divnim mladim ljudima koji su jedan dio svog života proveli u našem gradu, Vjerujem kako će im Orahovica ostati u lijepom sjećanju i da će se u naš grad rado vratiti" – rekla je nakon završetka svečanosti gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 72 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 10

Jučer 159

Ovaj tjedan 1262

Ovaj mjesec 1262

Ukupno 2113591