Rukometni klub Orahovica u nedjelju je u hotelu Dukat održao redovnu Izvještajnu skupštinu. Uz članove kluba, Skupštini je nazočila i gradonačelnica Orahovice  Ana – Marija Petin, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Orahovice, Igor Hozić i voditeljica Turističke zajednice, Lana Jurkin.

U izvješću o radu predsjednik kluba Samir Šahinović rekao je da su u seniorsku sezonu ušli s gotovo identičnim sastavom kao prethodne godine. Jesenski dio prvenstva  završili su kao trećeplasirani, a ako bude moguće, cilj ove godine je osvajanje lige i ulazak u viši stupanj natjecanja. U proljetni dio sezone, rukometni klub ulazi sa novim trenerom, Tomislavom Prebegom koji će voditi i žensku i mušku seniorsku ekipu. Šahinović je također spomenuo i omladinski pogon, koji se od ove sezone natječe u 1.B kadetskoj ligi, naglasivši kako oni nisu opterećeni ostvarivanjem rezultata, već je prvi i osnovni cilj daljnje omasovljenje članstva koji bi  u narednim godinama trebali biti nositelji prve momčadi. Od ove godine krenuli su  i sa školovanjem trenera rukometa, a prvi koji je upisao školu za trenera je Marko Cingel, koji je ujedno trener kadeta i aktivni igrač seniorske momčadi.U planu rada za tekuću godinu predsjednik Šahinović  naveo je kako će raditi na tome da osiguraju nesemtan rad i seniorima, seniorkama i kadetima. Zaključio je kako je također u planu kupiti opremu koja nedostaje te obnoviti postojeću.

Tajnik  kluba Alen Šahinović podnio je financijsko izvješće u kojem je rekao da su u 2019. godini ukupno uprihodovali 136.827kn, a najveći dio sredstava i prošle godine  potrošen je na organiziranje utakmica, putovanja i treninge.

Ispred ZŠU obratio se predsjednik Igor Hozić, rekavši kako je za rukomet u Orahovici vrlo bitno što se oformila kadetska rukometna ekipa u kojoj već sad trenira više od  20 mladih igrača. Hozić je spomenuo i financije te je rekao kako je rukometni klub u 2019. godini dobio povećana sredstva u iznosu 67.827 kuna.

Gradonačelnica Ana – Marija Petin, pohvalila je sve ono što je napravljeno u 2019. godini, a posebno je zahvalila na tome što uspješno promoviraju Grad Orahovicu. Također je spomenula kako je sport aktualnoj gradskoj vlasti vrlo važan te da će sa svojim suradnicima učiniti sve kako bi svaki sportski klub u Orahovici dobio još veća financijska sredstva. Na koncu je svim djelatnicima i igračima rukometnog kluba Orahovica, zaželjela što više pobjeda u proljetnom dijelu prvenstva te je izrazila želju da će se ovako dobri odnosi i suradnja između Grada i kluba nastaviti i u budućnosti.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 95 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 254

Jučer 410

Ovaj tjedan 664

Ovaj mjesec 4229

Ukupno 2122700