Turistička zajednica Grada Orahovice i Grad Orahovica, ove će godine biti aktivni sudionici 25. Međunarodnog sajma Viroexpo, koji će se u Virovitici održavati od 13. do 15. ožujka.

Na štandu, koji će biti pomno uređen, svoja mjesto pronaći će orahovački proizvođači vina, likera i meda, a neće izostati niti prospektni materijali vezani uz ovogodišnje orahovačke manifestacije i kulturne znamenitosti:

"Do sada su svoje sudjelovanje potvrdile vinarije Patkoš, Matković i Jović. S voćnim likerima predstavit će se tvrtka Kostelac, proizvođači meda Jusup, Peštaj i Pezić,  Udruga Jaglac te Zadruga orahovačke Srednje škole. Poziv je i dalje otvoren za sve zainteresirane vlasnike OPG-a, vinare gospodarstvenike, koji se žele predstaviti na našem štandu, da se što prije jave, kako bi smo mogli sve posložiti i izrealizirati" – rekla je voditeljica orahovačke Turističke zajednice Lana Jurkin.

Jednom od najuspješnijih hrvatskih sajmova pokrovitelj je Vlada RH te a pokroviteljstvo su još prihvatili i Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo turizma. Organizatori sajma su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Na 25. sajmu Viroexpo nastupit će izlagači iz ukupno 27 zemalja svijeta. Zemlja partner je Savezna Republika Njemačka, a županija partner je Koprivničko-križevačka županija

Grad Orahovica iskoristit će ovu prigodu kako bi promovirao svoje manifestacije, kulturne znamenitosti, ali i najveći projekt u povijesti Orahovice, projekt uređenja turističkog kompleksa Jezero:

"Bit će ovo prava prigoda da brojne posjetitelje upoznamo s manifestacijama koje se održavaju u Orahovici, našim kulturnim znamenitostima, ali i o najvećem projektu u povijesti Orahovice, uređenju  Jezera. Idemo spremni u Viroviticu pokazati da je Orahovica i dalje središte turizma naše županije te ovog dijela Slavonije i Hrvatske" – rekla je gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.

 

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 71 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 63

Jučer 109

Ovaj tjedan 893

Ovaj mjesec 2052

Ukupno 2152035