Šest električnih bicikala vrijednih preko 100.000,00 kn od 01. srpnja bit će na raspolaganju Orahovčanima, koji će ih moći iznajmljivati po izuzetno povoljnim cijenama – rekla je danas, gostujući u programu Radio Orahovice, gradonačelnica, Ana-Marija Petin. Sezonska karta za električne bicikle moći će se kupiti u Gradskoj upravi za samo 100 kuna, a vrijedit će sve do 15. listopada mjeseca.

"Ovo je još jedna pogodnost za naše građane, pogotovo tijekom vrućih ljetni mjeseci kada je bicikl jedno od najpopularnijih prijevoznih sredstava" – rekla je Petin i pozvala sve građane da iskoriste tu mogućnost, te najavila da u slučaju većeg interesa postoji mogućnost kupovine dodatnih bicikala.

Inače, bicikli će se moći preuzimati i vraćati na bilo kojem od tri izgrađena stajališta za e-Bicikle na području Grada:
– na Trgu Damira Hornunga u Doljanima
- u središtu grada kod hotela Dukat i
- na izletištu Jezero.

Podsjetimo, na temelju Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava, a u sklopu Programa razvoja turističke infrastrukture, Grad Orahovica je od Ministarstva turizma prošle godine dobio bespovratna sredstva u iznosu od 211 tisuća kuna, kojima su izgrađena tri stajališta za e-Bicikle na području Grada, a vrijednost ukupne investicije iznosila je 429 tisuća kuna.

Koncem prošle godine u Orahovicu je stiglo i šest električnih bicikala koji su nabavljeni uz sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti u vrijednosti 30.000,00 kuna, a od 01. srpnja oni će biti i stavljeni na raspolaganje svim zainteresiranim građanima.

Korisnici putem kupljenog sezonskog korištenja:

BIKE SHARing Orahovica može koristiti svaka fizička osoba, starija od 16 godina s područja grada Orahovice, koja posjeduje važeću osobnu iskaznicu, nakon potpisivanja Izjave o prihvaćanju Općih uvjeta korištenja sustava javnih e- bicikala u Orahovici (u daljnjem tekstu: Izjava). Za maloljetne osobe Izjavu potpisuje njihov zakonski zastupnik.

Sezonsko korištenje mogu kupiti stanovnici grada Orahovice i pripadajućih prigradskih naselja koji na tom području imaju prebivalište (prilikom kupovine potrebno je predočiti osobnu iskaznicu) i studenti koji pohađaju fakultet u gradu Orahovici (prilikom kupovine potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i indeks) kojim potvrđuje da pohađa fakultet u gradu Orahovici.

 

KORONAVIRUS

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 153 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 134

Jučer 114

Ovaj tjedan 1171

Ovaj mjesec 4699

Ukupno 2185058