Zajednica športskih Udruga Grada Orahovice

LAG i Zajednica športskih Udruga organiziraju dvodnevnu radionicu namijenjenu Udrugama sa našeg područja

Zajednica športskih udruga grada i Lokalna akcijska grupa „Papuk“ organiziraju dana 23.10 i 24.10.2015.godine dvodnevnu radionicu namijenjenu udrugama sa našeg područja, a vezano za zakon o udrugama i zakon o financijskom poslovanju udruga, te o mogućnostima korište…

Prijave na natječaj programa javnih potreba u športu grada Orahovice za 2016. godinu.

Zajednica športskih Udruga Grada Orahovice objavila je dokumentaciju za prijave na natječaj programa javnih potreba u športu grada Orahovice za 2016. godinu.

 

Dokumentaciju možete skinuti na poveznici ispod:…

HOO raspisao natječaje za sportske zajednice

ZAGREB, 1. ožujka 2013. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) raspisao je natječaje za programe "Aktivne zajednice" i "Od sportske škole do olimpijskih igara" za 2015. godinu.

Program „Aktivne zajednice“ provodi se u suradnji sa sportskim zajednicama koje se aktivno zalažu za stvaranje osnovnih materijalnih uvjeta za rad sa sportašima. U sufinanciranju odabranih projekata sudjeluje HOO i najmanje još jedan partner. Dodjelom inicijalne novčane potpore HOO potiče razvoj sporta u zajednicama. Korisnici ovog programa mogu biti sportski klubovi koji kontinuirano rade s mladim sportašima. Odluku o uvrštenju korisnika u program donosi Vijeće HOO-a na prijedlog stručne službe.…

Zajednica športskih Udruga grada Orahovice

Zajednica športskih udruga grada Orahovice pravni je sljedbenik Saveza športova grada Orahovice. To je športska udruga koja promiče interese Orahovačkog sportaša i sportskih udruga. Broji oko 15 športskih udruga, te veliki broj sportaša i rekreativaca, čiji broj s godinama sve više raste, što potvrđuje Zajednicu kao važnu instituciju, ne samo u sportskom nego i u društvenom životu grada Orahovice. Temeljni ciljevi Zajednice određeni su Zakonom o športu i Statutom Zajednice športskih udruga grada Orahovice, a svode se na stručno i organizirano razvijanje športa na području grada Orahovice. 

Kroz svoj plan i program organizacijski i financijski prati školski šport, športsku rekreaciju, kvalitetni šport, stručni rad i športska dostignuća, najznačajnije športske manifestacije u cilju afirmacije i popularizacije športskih udruga, športskih grana, kao i cjelokupnog športa. Uz redovne programske aktivnosti, vodi  brigu oko stvaranja što boljih uvjeta na svim segmentima športske djelatnosti.

Kao krovna udruga orahovačkog športa ima zadaću brinuti o sportašima u našem gradu, udrugama, objektima te promicati vrijednosti športa. Zajednica športskih udruga grada Orahovice članica je Zajednice športova Virovitičko-podravske županije i krovne organizacije hrvatskog športa Hrvatskog olimpijskog odbora.

 

Informacije

 

Sjedište-adresa:

Orahovica 33515, Franje Gavrančića 6

Mobitel: 0989087429

Fax: 033/673-125

 

Predsjednik : Miroslav Tot

 

Članovi Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga grada Orahovice:

 

Miroslav  Tot              - Predsjednik

Alan  Grgić                  - Dopredsjednik

Katica   Iličić               - član Upravnog odbora

Josip   Radočaj           - član Upravnog odbora

Vladimir   Grgurić      - član Upravnog odbora

Tonino   Rađenović    - član Upravnog odbora

Dušan   Brstilo             - član Upravnog odbora

 

Članovi Nadzornog odbora Zajednice športskih udruga grada Orahovice:

 

Stjepan   Dujmić         - Predsjednik Nadzornog odbora

Andrija   Nekić            - član Nadzornog odbora

Damir   Vanek             - član Nadzornog odbora