Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nova Jošava održali su svoju redovnu izvještajnu i izbornu skupštinu koju su uveličali povjerenik Vlade RH za Grad Orahovicu Saša Rister te predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Orahovica Mario Gubeljak i Robert Orina. Izvješće o radu društva i operative podnio je zapovjednik Damir Malij naglasio je kako intervencija nije bilo puno, ali sve su odrađene na vrijeme i uspješno.

Nakon ostalih podnesenih i usvojenih izvješća pristupilo se izborima za novo vodstvo Društva. Tako je jednoglasno na novi petogodišnji mandat za predsjednika izabran dosadašnji Željko Mihalek, i u novom mandatu zapovjednik će biti Damir Malij dok su u Upravni odbor izabrani Đula Hegediš, Siniša Kalem, Zvonko Ambroš, Mario Mihalek, Marko Čačinović, Ivan Čačinović, Mario Kruljac, Dražen Šnjarić, Dražen Patek, Petar Čačinović i Željko Čačinović. Sud časti čine Ivan Grgurić kao predsjednik te članovi Milan Kruljac, Slavko Gali, Zdravko Opat i Mario Ambroš.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Mario Gubeljak uz čestitku na uspješnom radu poručio je ako očekuje uključivanje još većeg broja mladih te naglasio kako će Zajednica pomoći u nabavci novog vatrogasnog vozila za društvo.

Zapovjednik Robert Orina izrazio je zadovoljstvo aktivnošću novojošavačkih vatrogasaca u svim aktivnostima na koje su pozivani te obavijestio je članove društva kako će osobno i putem Zajednice pokušati pronaći način nabavke željenog vatrogasnog vozila putem donacije iz Tirola ili nekim drugim putem.

Povjerenik Vlade RH Saša Rister čestitao je novoizabranom vodstvu.

– Novoizabranima u njihovom mandatu želim što manje intervencija i požara, a za ostale aktivnosti se nadam kako će ova pandemija popustiti i tada će sve biti lakše, a posebno za ove vrijedne vatrogasce koji su kroz protekle godine pokazali koliko su spremni učiniti za svoje mjesto i mještane – rekao je Rister.

(www.icv.hr, vg)

KORONAVIRUS

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 94 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 116

Jučer 114

Ovaj tjedan 1153

Ovaj mjesec 4681

Ukupno 2185040